O nama

O nama

Mi smo tim sačinjen od kreativnih, operativnih i preduzimljivih ljudi. Težimo kreiranju kampanja prema striktnoj ciljnoj grupi, jedinstvenosti, ažurnosti i zdravoj komunikaciji. Ne snalazimo se u saradnji bez slobode kreativnosti i novih ideja. Poštovanje dogovorenih rokova za nas predstavlja ključ uspešne i dugoročne saradnje. Dostupni smo 365 dana u godini.

Cilj

Naš primarni cilj je kreiranje uspešnih dugoročnih partnerskih odnosa. Dosadašnje iskustvo u radu na različitim projektima, pokazalo je veću efikasnost saradnje koja nije striktno na relaciji agencija-klijent. Temelj takvog odnosa zasnovan je na uspešnim realizovanim projektima, zdravoj komunikaciji i vidljivim rezultatima.

Kapaciteti

Naši kapaciteti su usklađeni sa potrebama klijenata, stoga je za nas svaki upit primaran i nastupamo istog dana. Ne formiramo cenu po broju provedenih sati na radu ili vremenu vašeg upita jer mi zaista radimo prema našem cilju – kreiranju dugoročnih partnerskih odnosa.

Iskustvo

Iza nas su veliki projekti u svim sferama na polju internet marketinga. Kreirali smo i implementirili hiljade kampanja prema različitim ciljnim grupama. Deo smo projekata u ugostiteljstvu, obrazovanju, građevinarstvu, enterijeru, industriji sporta, trgovinskom sektoru...

Prednost

Svestranost našeg tima, kooperativnost među sektorima, neisrpna kreativnost i fokus na kreiranje stabilne i dugoročne saradnje izdvajamo kao našu prednost. Dokazujemo našu vrednost besplatnom konsalting uslugom kroz prezentaciju u trajanju od sat vremena.

Klijenti

Dugoročne partnerske saradnje su naša najbolja preporuka. Delimo isti cilj.


Preporuke


Inovativan, a jednostavan. Brz, a staložen. Mlad, a iskusan. Miloš Mastilović je poslovan čovek sa kojim treba raditi. Click Media, preporuka za stvarni klik u poslovanju, koji je Intersport zaista ostvario kroz saradnju  sa njima.

Tim na koji uvek računamo i na koji možemo da se oslonimo bilo da su standardni poslovi u pitanju ili oni omiljeni “hitno, sad, odmah” zadaci. Sjajna komunikacija i saradnja.

Pravna lica kao ciljna grupa iziskuju veoma specifičan nastup na internetu. Click Media uvela je e-mail marketing i Google Adwords u našu svakodnevnicu kroz inovativan i efektan pristup.

Posle lošeg iskustva sa prethodnom agencijom, agencija Click Media je, već posle mesec dana saradnje, podigla vidljivost mog projekta za 4 puta. Kako? Ispravan metodloški pristup, dobra priprema, kreativnost, fokusiranost, transparentnost postupka, analiza pristupa i rezultata, saradnja …

Nebojša Kujović Osnivač Investing In Idea

Pouzdan, poslovan, smiren i odgovoran, Miloš Mastilović je čovek od poverenja i za sigurnu preporuku! Click Media i Etnografski institut SANU ostvaruju uspešnu saradnju kroz nove forme naučne vidljivosti.

Kolektiv koji predstavlja pravi primer načina komunikacije između agencije i klijenata. Zalaganje, posvećenost i kreativnost Click Media tima uveli su našu saradnju u četvrtu godinu.

Nakon pola godine saradnje razumemo zašto je agencija Click Media potencirala kao cilj kreiranje dugoročne partnerske saradnje. Ažurnost, poštovanje rokova, jedinstvenost, kreativnost i posvećenost projektima.  

Realizovanih projekata

Članova tima

Realizovanih kampanja

Sati rada

#

Adresa

Đorđa Stanojevića 12, 11070, Novi Beograd
#

Telefon

#

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 18:00 Subota: 11:00 – 15:00