O nama

O nama

Prva agencija za marketing specijalizovana za gradjevinsku industriju.


Click Media je prva agencija za digitalni marketing i konsalting koja je specijalizovana za proizvođače, distributere i uslužne delatnosti u sferi građevinske industrije. Specijalizovalo nas je dugogodišnje iskustvo obavljanja celokupnih marketing usluga za klijente iz ove grane industrije, na osnovu koga smo uspeli da saznamo kako se na najbolji način dolazi do ciljnih grupa poput pravnih lica, odnosno: inženjera, preduzimača, arhitekata, građevinskih investitora ali i fizičkih lica zainteresovanih za konkretan proizvod. Fokusirani smo na dizanje svesti o postojanju brenda, rast prodaje i razvoj odnosa sa mrežom saradnika. Naša samoinicijativnost u predlaganju projekata i samostalnost u realizaciji, pružiće vam komfornu saradnju i konstantan rast prodaje.

Cilj

Naš primarni cilj je kreiranje uspešnih dugoročnih partnerskih odnosa. Dosadašnje iskustvo u radu na različitim projektima, pokazalo je veću efikasnost saradnje koja nije striktno na relaciji agencija-klijent. Temelj takvog odnosa zasnovan je na uspešnim realizovanim projektima, zdravoj komunikaciji i vidljivim rezultatima.

Kapaciteti

Naši kapaciteti su usklađeni sa potrebama klijenata, stoga je za nas svaki upit primaran i nastupamo istog dana. Ne formiramo cenu po broju provedenih sati na radu ili vremenu vašeg upita jer mi zaista radimo prema našem cilju – kreiranju dugoročnih partnerskih odnosa.

Iskustvo

Iza nas su veliki projekti u svim sferama na polju internet marketinga. Kreirali smo i implementirili hiljade kampanja prema različitim ciljnim grupama. Deo smo projekata u ugostiteljstvu, obrazovanju, građevinarstvu, enterijeru, industriji sporta, trgovinskom sektoru...

Prednost

Svestranost našeg tima, kooperativnost među sektorima, neisrpna kreativnost i fokus na kreiranje stabilne i dugoročne saradnje izdvajamo kao našu prednost. Dokazujemo našu vrednost besplatnom konsalting uslugom kroz prezentaciju u trajanju od sat vremena.

Klijenti

Dugoročne partnerske saradnje su naša najbolja preporuka. Delimo isti cilj.


Preporuke


Inovativan, a jednostavan. Brz, a staložen. Mlad, a iskusan. Miloš Mastilović je poslovan čovek sa kojim treba raditi. Click Media, preporuka za stvarni klik u poslovanju, koji je Intersport zaista ostvario kroz saradnju  sa njima.

Tim na koji uvek računamo i na koji možemo da se oslonimo bilo da su standardni poslovi u pitanju ili oni omiljeni “hitno, sad, odmah” zadaci. Sjajna komunikacija i saradnja.

Pravna lica kao ciljna grupa iziskuju veoma specifičan nastup na internetu. Click Media uvela je e-mail marketing i Google Adwords u našu svakodnevnicu kroz inovativan i efektan pristup.

Posle lošeg iskustva sa prethodnom agencijom, agencija Click Media je, već posle mesec dana saradnje, podigla vidljivost mog projekta za 4 puta. Kako? Ispravan metodloški pristup, dobra priprema, kreativnost, fokusiranost, transparentnost postupka, analiza pristupa i rezultata, saradnja …

Nebojša Kujović Osnivač Investing In Idea

Pouzdan, poslovan, smiren i odgovoran, Miloš Mastilović je čovek od poverenja i za sigurnu preporuku! Click Media i Etnografski institut SANU ostvaruju uspešnu saradnju kroz nove forme naučne vidljivosti.

Kolektiv koji predstavlja pravi primer načina komunikacije između agencije i klijenata. Zalaganje, posvećenost i kreativnost Click Media tima uveli su našu saradnju u četvrtu godinu.

Nakon pola godine saradnje razumemo zašto je agencija Click Media potencirala kao cilj kreiranje dugoročne partnerske saradnje. Ažurnost, poštovanje rokova, jedinstvenost, kreativnost i posvećenost projektima.  

Realizovanih projekata

Članova tima

Realizovanih kampanja

Sati rada

#

Adresa

Đorđa Stanojevića 12, 11070, Novi Beograd
#

Telefon

#

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 18:00 Subota: 11:00 – 15:00