Usluge

Usluge

Društvene mreže

Tehnike oglašavanja koje nude društvene mreže predstavljaju spektar moćnih alatki za unapređenje poslovanja, širenje i jačanje brenda, građenje mreže ciljne grupe i povećanje prodaje. Međutim, ključan faktor za korišćenje maksimalnog potencijala, nije savršeno teorijsko znanje i ogromno praktično iskustvo, već poznavanje psihologije. Ciljna grupa naših klijenata, naši su saradnici prilikom kreiranja i upravljanja kampanjama.

Read more
Google

Cilj korišćenja Google marketinških alatki, od širenja svesti o postojanju brenda do prodaje, menja se svakom kampanjom. Tehnike su različitog potencijala, za različite namene i obezbeđuju kompletno praćenje ciljne grupe, potencijalnih klijenata i personalno oglašavanje. Ažurnost u praćenju aktuelnosti Google servisa ključan je faktor uspešnosti kampanja. Ovde se vodi direktna trka sa konkurencijom u kontinuitetu.

Read more
Online media buying

Prisutnost brenda na internet portalima i njihovim kanalima kroz PR tekst, baner, brendirani tekst, brendirani newsletter ili drugi oblik koji nude portali individuelno predstavlja pozicioniranje na tržištu među potencijalnom ciljnom grupom i brendiranje. Aktivnost u ovom kanalu pospešuje broj interakcija na kampanje u Google kanalima i kanalima društvenih mreža, predstavlja razliku među konkurencijom i postavlja uslugu ili proizvod u jedan od izbora ciljne grupe.

Read more
Email marketing

Prvi korak predstavlja prikupljanje e-mail adresa potencijalne ciljne grupe kroz kanale internet marketinga. Kampanja je segmentirana isključivo prema ciljnoj grupi i baza mejlova se odnosi samo na dobrovoljno ostavljene adrese. Ovaj kanal nudi direktan i efektan način komunikacija sa ciljnom grupom, od edukacija o brendu, pa preko informisanja o proizvodima i uslugama, do same prodaje. Konstantno je prisutan personalizovani retargeting kao nužnost pri današnjoj brzini protoka informacija.

Read more
Dizajn

Gotovo sve što vidite oko sebe plod je nečije kreativnosti. Dizajn je savremeni oblik umetnosti. Kreiranje vizuelnog identiteta svega što nas danas okružuje. Osnovni preduslov uspešnom nastupu na društvenim mrežama je snažan vizuelni utisak. Šta promakne oku, nije ni pstojalo na webu. Click Media Vam nudi kompletnu uslugu dizajna od logotipa, ambalaže, vizit karte, bilborda, postera do animiranog sadržaja  za reklame na društvenim mrežama ili poslovne prezentacije.

Read more
Programiranje

Click Media nudi usluge izrade personalizovanih i prilagođenih web rešenja za podršku Vašem poslovanju. Pouzdanost i sigurnost obezbeđuje naš tim iskusnih frontend i backend programera. Web aplikacije i sistemi koje razvijamo su prilagođene svakom računaru sa bilo kojim operativnim sistemom, laptopima, mobilnim telefonima i tabletima.

Read more
Konsalting

Bez obzira koliko ulažete u internet marketing i da li ste uopšte napravili prvi korak u ovoj branši, naš tim kreira kompletnu strategiju nastupa, segmentira ciljnu grupe, prolazi kroz dosadašnji rad i kompletnu Google analitiku. Nakon usluge konsaltinga samostalno ćete biti u prilici da pokrenete deo aktivnosti. Iskoristite naše znanje i sat vremena besplatne konsalting usluge.

Read more
Offline marketing

Naša opsesija jeste internet marketing ali odlično poznajemo offline kanale koji pogađaju u srž, imamo način za precizno segmentiranje i psihološki pristup. Na praktičnim primerima smo se uverili u boljitak internet marketing kampanja nakon kvalitetnih offline aktivnosti. Samo u takvom spoju, offline marketing je još uvek živ.

Read more